Usluge

DSD Euroline d.o.o.

VAŠA LINIJA USPEHA

Bilo koja vrsta utovara da je u pitanju, parcijalna ili zbirna u prilici smo da odgovorimo Vašim zahtevima. Znamo kolika je potreba klijenata da njihova pošiljka bude preuzeta–isporučena zato je za nas VREME – MESTO – NAČIN sastavni deo svakodnevnog poslovanja i profesionalnog odnosa prema klijentu. Jer mi mislimo za Vas!

DSD EUROline d.o.o. pruža usluge prevoza različitih vrsta roba širom Evrope, uključujući zemlje bivšeg Sovjetskog Saveza, Skandinaviju, Balkan, Tursku. Kompanija u svom ličnom vlasništvu ima preko 100 tegljača EURO5 standarda, marke IVECO, SCANIA. Svi poseduju savremene navigacione i GPS sisteme što omogućava “on line“ praćenje vozila na putu i 24–časovnu mogućnost izdavanja informacije klijentima o tome gde se njihova roba nalazi. Ovim povećavamo sigurnost i kvalitet transporta sa posebnim akcentom na tačnost isporuka.


Sertifikati i licence

Firma poseduje ADR sertifikat (European Agreement on the International Road Transport of Hazardous Goods) za prevoz opasnih materija. On obuhvata klasifikaciju robe koja se deklariše kao opasna materija, kao i pripadajuće bezbednosne mere. Svi vozači poseduju licence za transport opasnih roba kao i potrebno iskustvo u rukovanju i transportu u opasnih roba.

Sistem TIR nudi prednosti za sve karike u lancu međunarodnog tranzitnog transporta roba:

  1. Smanjuje troškove transporta smanjujući formalnosti i kašnjenja u tranzitu
  2. Olakšava kretanje u tranzitu primenom standardizovane regulative i dokumentacije
  3. Kašnjenja i troškovi transporta su smanjeni
  4. Nema potrebe za depozitom (garancijom) na granicama tranzitnih država
  5. Garantovano plaćanje carinskih i poreznih dažbina u slučaju zloupotrebe
  6. Samo proverenim prevoznicima je dozvoljeno korištenje TIR karneta - čime se povećava sigurnost. Sva naša vozila će zadovoljiti uslove kako bi mogli prevoziti robu u međunarodnom prevozu s oznakom TIR. Sva naša vozila ispunjava uslove i poseduju uverenje o odobrenju za prevoz robe pod carinskim oznakama

U okviru voznog parka posedujemo prikolice za transport:

"Tautliner" poluprikolice koje se mogu koristiti za bezbroj varijanti utovara. Celokupna dužina je obezbeđena za tovar i omogućava povećanje nosivosti i tovarne zapremine. Na taj način postajete samo sa jednom prikolicom mnogo efikasniji jer štedite vreme i novac. Standardne poluprikolice sa aluminijumskim stranicama koja poseduje opcionalni fleksibilni ugao koji ostavlja špediteru dovoljno mesta za 34 palete plus dodatnog prostora za tovar.

“MULDA” poluprikolice za transport čelika sa vrhunskom tehnikom za sigurnu upotrebu koje ispunjavaju sve Vaše zahteve. Po pitanju sigurnosti mogu prevoziti sve vrste čeličnih koturova.