O nama

DSD Euroline d.o.o.

DSD Euroline d.o.o. ima stalnu potrebu za vozačima zbog proširivanja svojih operativnih kapaciteta.


Ko smo mi?

DSD EUROline d.o.o. firma osnovana 1990-te godine sa sedištem u Beogradu i predstavništvom u Čačku. Sa ciljem da postane lider u oblasti logističkih usluga i da ozbiljnim pristupom poslu preciznošću i pouzdanošću sa savremenim dispečerskim centrom bude primer uređenosti i načina poslovanja u segmentu transporta i logističkih usluga. Infrastruktura kompanije obuhvata kompletne segmente jedne savremene kompanije u oblasti transporta.

Treba napomenuti da u okviru kompanije sadržimo profesionalni dispečerski centar sa 24h nadzorom svih vozila, centar održavanja voznog parka, savremene perionice, benzinske stanice, profesionalno osposobljeno mašinsko osoblje koje u svakom trenutku može da odgovori potrebama velikog broja tegljača(preko sto u direktnom vlasništvu kompanije) koji su sastavni deo širokog pojasa usluga koje firma može da pruži u oblasti logističkih usluga kojima se bavi!

Uvek se trudimo da budemo na usluzi našim klijentima tako i našim zaposlenima, da zajednička saradnji bude u korist zadataka koji su ispred nas. Naši zaposleni su Naš i Vaš resurs kako bi zadatke rešavali na zadovoljstvo svih učesnika u poslu.

Osoblje DSD Euroline d.o.o. je izuzetno stručno u svojoj oblasti,sa dugogodisnjim radnim iskustvom u međunarodnom transportu. Oni svojom stručnošću, odgovornošću i privrženošću poslu omogućavaju održavanje kvaliteta našeg poslovanja na perspektivnom nivou – što našim klijentima uliva dodatnu sigurnost i učvršćuje ukazano poverenje.

U kompaniji DSD Euroline d.o.o. trenutno radi preko 110 zaposlenih. U okviru naše poslovne filozofije postoji širok spektar različitih vrsta znanja. Svi oni koji žele napredak, poslovno iskustvo bazirano na evropskoj filozofiji poslovanja naša kompanija je pravo mesto za njih.